Ceyhanspor, maçı zaten soyunma odasında aldı!
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Ceyhanspor, 5 Temmuz İskenderunspor’u her iki yarıda attığı gollerle 5-0 mağlup etti. Maçtan önce soyunma odasında hararetli ve motive edici bir konuşma yapan ‘Kara Murat’ lakaplı takım kaptanı Murat Söner Başak, tüm ülkede konuşuluyor. Kaptanın soyunma odasındaki bu motivesi maçı soyunma odasında kopardı.
Ceyhan İlçe Stadında oynanan ve Batuhan Çolak, Uğur Çakmak ile Fırat Olgun hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, ev sahibi Ceyhanspor’un gollerini 2. dakikada Cengiz Argün Argın, 45+2. dakikada Muhammed Sak, 62, 70 ve 74. dakikalarda da Fatih Yılmaz attı.
Ceyhanspor, elde ettiği bu farklı galibiyetin ardından galibiyet sevincini takımı coşku içerisinde destekleyen taraftarlarıyla kutladı.
Alınan bu sonucun ardından, grupta İçel İdman Yurdu 26 puan ile liderliğini sürdürürken, 24 puana yükselen Ceyhanspor ikinci, 20 puanlı 5 Temmuz İskenderunspor ise üçüncü sırada yer alıyor.
Ceyhan’daki zorlu karşılaşmayı, 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcılar Ahmet Keskin ile Suat Alpaydın ile Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu hep birlikte izledi. Kaynak: İskenderun gazetesi
Benzer Videolar
-
İspanya 2026 FİFA Dünya Şampiyonu
-
Bosnalı genç sporcular Ümraniye’de
-
Mısır Teknik Direktörü Hassan: “Dünyada Filistin halkının acısını hissetmeyen, insan olmayı hak etmiyor”
-
FIFA Dünya Kupası’nda son 32 turu eşleşmeleri belli oldu
-
Kâğıthane Hasbahçe’de yoğun katılımla Dünya Kupası heyecanı yaşandı
-
Pendikliler milli maç heyecanı için sahile akın etti
-
Sultanbeyli Kent Meydanı’nda vatandaşlar milli takım için tek yürek oldu
-
Milli maç heyecanı Pendik’te dev ekranda yaşanacak
-
İstanbul’un köklü kulübü Kayışdağıspor, şampiyon futbolcular yetiştiriyor
-
Aziz Yıldırım, 8 yıl sonra yeniden Fenerbahçe Başkanı seçildi
-
Sultanbeyli’de milli maç heyecanı sabah namazıyla başlayacak
-
La Liga’da sezonun golü Arda Güler’den


