Cristiano Ronaldo’dan Pakistan’a destek
Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, yine bir hayır işine el attı. Daha öncede benzeri yardımları olan ve özellikle de Filistin halkıyla yakından ilgilenen Ronaldo son olarak Pakistan’a el attı.
Her yıl 100 bin insanın kirli sular yüzünden hayatını kaybettiği Pakistan’a Cristiano Ronaldo baraj fonu için 15 milyon sterlin (123 milyon lira) bağışta bulundu.
Benzer Videolar
-
Beykoz metrosu için tarihi imza
-
17 Ağustos depreminin sene-i devriyesinde Arnavutköy’de yeni konutların temeli atıldı
-
Menderes Belediyesi AK Parti’ye geçti
-
Beyoğlu Belediyesi’nde işten çıkarılan birim sorumlusundan çarpıcı iddialar: “Tehdit edildim, şikayetimi çekmem için baskı yapıldı”
-
Gaziosmanpaşa’da halk sağlığını tehdit eden 10 ton ürünün piyasaya sürülmesi engellendi
-
Kadıköy’de peronların kaldırılması vatandaşı isyan ettirdi: “Bu mağduriyeti niçin bize yaşatıyorsunuz”
-
Beykoz’da buram buram ıhlamur kokan festival
-
AK Parti Üsküdar’da seçimlerin iptali için yargıya başvurdu: “Divan Başkanı oyları karıştırdığını açıkça kabul etmiştir”
-
Çekmeköy Belediyesi’nden hafriyat çökmesine ilişkin açıklama
-
Arnavutköy’de üniversite adaylarına tercih desteği
-
Beykoz’da DOA makineleri yaygınlaşıyor
-
İl Başkanı Abdullah Özdemir: “AK Parti’nin kapısı milletine hizmet etmek isteyen herkese açıktır”


