Ana Sayfa FUTBOL 13 Temmuz 2016

Galatasaray’da Point Otel tartışması

Üyelerin toplantının Point Otel’de yapılmasına verdiği tepki konusunda açıklama yapan Başkan Özbek, “Hiç de aklıma gelmedi birkaç üyenin bu konu ile ilgili reaksiyon göstereceği. Bu da Galatasaray’ın demokrat ortamında herkes istediğini söyleyebilir, mekanın kime ait olduğu hiç önemli değil.” 

Galatasaray Divan Toplantısı’nın Point Otel’de yapılmasına tepki

Galatasaray’ın Temmuz Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nın Point Otel’de yapmasına bazı üyeler tepki gösterdi. Otel sahibinin Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek olduğunu ve üyeler ile Divanı etkileyeceğini düşünen birkaç üyeye Galatasaray Divan Başkanı İrfan Aktar cevap verdi.

Geçtiğimiz ay içerisinde ebediyete uğurladığımız isimler için saygı duruşuyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar yaptı.

DİVAN BAŞKANI AKTAR TOPLANTININ NEDEN POİNT OTEL’DE YAPILDIĞINI İZAH ETTİ

Aktar yaptığı konuşmada toplantının neden Point Otel’de gerçekleştiğini izah etti. Aktar; Galatasaray Adası’nda kiracı ile ihtilaf durumu yaşandığını, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nun tadilatta olduğunu, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu’nda çok amaçlı salonun müze inşaatı nedeniyle kullanılamaz olduğunu belirtti.

Aktar diğer lokasyonların da ulaşım açısından sorunlu olduğunu açıklarken toplantının Divan Kurulu tarafından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e ait Point Otel’de yapılması için teklif sunulduğunu söyledi. Aktar ayrıca; Özbek’in yıllardır Galatasaray’ın amatör branşlarına ve kamplara sponsorluk yaptığının altını çizdi.

BAŞKAN ÖZBEK’TEN KULÜBÜN GELECEĞİNE YÖNELİK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ’de tepki veren birkaç üye ye cevaben “Hiç de aklıma gelmedi birkaç üyenin bu konu ile ilgili reaksiyon göstereceği. Bu da Galatasaray’ın demokrat ortamında herkes istediğini söyleyebilir, mekanın kime ait olduğu hiç önemli değil” dedi. Ayrıca kulübün geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Emlak Konut ile yapılan mutabakat çerçevesinde bir ön protokol hazırlandı. Bu hazırlanan protokol ile ilgili divana bilgi verdim ve konu ile ilgili ileriki bir tarihte genel kurula da konuyu getireceğiz. Divandaki üyelerin çoğu projelere pozitif görüş bildirdiler. Önümüzdeki tarihlerde bir genel kurul yaparak bu konu ile ilgili genel kurulu da bilgilendireceğiz” dedi.

Toplantının Point Otel’de yapılması ile ilgili olarak ise Başkan Özbek, “Florya ulaşım açısından daha sıkıntılı olacağından, sayın divan başkanı benden rica etti… Ben yaklaşık 10-15 seneden beri Galatasaray’ın konaklaması, toplantıları, kamplarını yapan bir Galatasaraylıyım. Onun için hiç tereddüt etmedim.” Üyelerin toplantının Point Otel’de yapılmasına verdiği tepki konusunda açıklama yapan Başkan Özbek, “Hiç de aklıma gelmedi birkaç üyenin bu konu ile ilgili reaksiyon göstereceği. Bu da Galatasaray’ın demokrat ortamında herkes istediğini söyleyebilir, mekanın kime ait olduğu hiç önemli değil. Dolayısıyla baştan üzüldüm ama sayın Divan Başkanı bunu çok net bir şekilde cevapladı. Galatasaray Başkanı olarak sahibi olduğum bir otelde böyle bir Divan Kurulu Toplantısı’nın gerçekleşmesinden dolayı da gurur duydum” diye konuştu.

İlginizi çekebilir

Prekazi vurdu gol oldu

Prekazi vurdu gol oldu

selyus