Ana Sayfa FUTBOL 4 Eylül 2019

Galatasaray’dan imza şov

Galatasaray yeni transferleri için Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarlara açık imza töreni düzenledi. Törende milli takımlarında olan Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone ve Steven Nzonzi yer almadı ve video ile mesajlarını iletti.

Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular için Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarlara açık imza töreni düzenledi. Törene Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile yeni transferler Radamel Falcao, Mario Lemina, Emre Mor, Taylan Antalyalı, Jean Michael Seri, Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Adem Büyük ve bonservisi bu sezon alınan Christian Luyindama katıldı.

Milli takımlarında olan Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone ve Steven Nzonzi ise yer almadı.

Töreni izlemek isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, kombineleriyle giriş yaparken ayrıca 250 TL değerinde GS Store’dan alışveriş yapan taraftarlar da imza törenini ücretsiz izledi. Diğer taraftarlar ise Passolig’den 23 TL karşılığında biletlerini aldı.

İmza töreni için sahanın ortasına platform kuruldu. Futbolcu çıkış tünelinden tek tek anons edilerek sahaya giren yeni transferler, taraftarların tezahüratları eşiğinde kırmızılı halıdan geçerek platformdaki yerini aldı.

“FALCAO’NUN MAAŞININ BİR KISMINI NEF VERECEK”

Törende konuşan Başkan Mustafa Cengiz, “Çok gergin bir transfer dönemin ardından sizlerin desteği ve istekleri doğrultusunda sahada mücadele edecek Galatasaray aslanlarını huzurunuza getirmekten çok büyük onur duyuyoruz. Bize verdiğiniz manevi destek için çok teşekkür ederiz. Biz taraftarlarımızın isteğini, en ucuz transferlerle halletmeye çalıştık. Özellikle Falcao transferinde maaşın belli bir kısmını yüklenen sponsorumuz NEF’e çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki Galatasaraylıyız” diye konuştu.

Başkan Cengiz, ayrıca bugün doğum günü olan Teknik Direktör Fatih Terim’in doğum gününü de kutladı.

MİLLİ TAKIMLARINDA OLANLAR VİDEO MESAJ YOLLADI

Milli takımlarında olduğu için törene katılamayan Babel, Jimmy, Andone ve Nzonzi, taraftarlara mesaj yolladı. Futbolcuların video mesajları da stadyumda bulunan skorboarddan yayınladı. Törende olamadıkları için üzgün olduklarını belirten futbolcular, başarı sözü verdi.

FALCAO’YA YOĞUN İLGİ

İmza törenine Kolombiyalı golcü Radamel Falcao damga vurdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Falcao’ya yoğun ilgi gösterirken, tezahüratlarla yıldız oyuncuya destek verdi. Ayrıca 33 yaşındaki futbolcu taraftarların isteğini kırmadı ve üçlü çektirdi. Falcao sahaya çıktığında taraftarlar tribünlerde meşale yaktı.

selyus