Gökdeniz Karadeniz, Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşileri’nin konuğu oldu

Üsküdar Belediyesi’nin “Sporu tabana yaymak” ilkokul, ortak okul, liseli öğrencileri spora teşvik etmek ve “Gençleri iyilerle iyiliklerle arkadaş etmek” düşünceleri ile düzenlediği “Spor Söyleşileri” 2019 yılında da hız kesmeden devam ediyor.

Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay’ın moderatörlüğünde yapılan ‘Spor Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu efsane futbolcu, “Kahraman Türk” lakaplı Gökdeniz Karadeniz, Zeynep Kamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerle buluştu.

“BEN ANNEMİN KARNINDA TEKME ATMAYA BAŞLAMIŞIM”

Giresun Amatör Küme Takımlarından Yolspor ’da oynarken C Milli Takım seçmelerine katıldığını ve burada Trabzonspor’un efsane hocalarından Özkan Sümer tarafından beğenilip Trabzonspor’a transfer olduğunu belirten Gökdeniz Karadeniz, ‘neden futbolu tercih ettin?’ sorusuna, “Ben annemin karnında tekme atmaya başlamışım” dedi.

“BENCE ÇALIŞARAK AÇAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR KAPI YOKTUR”

Konuşmasına devam eden Karadeniz, “Öncelikle benim hayat prensibim çalışmak üzerine kurulmuştur. Ben futbola çocukluğumda sokaklarda başladım. Amatör olarak devam ettim ve sonrasında profesyonel oldum. Bence çalışarak açamayacağımız hiçbir kapı yoktur. Çalışmayı ön plana alarak önüme çıkan zorlukları birer birer aştım” diye konuştu.

selyus