Ana Sayfa FUTBOL 13 Temmuz 2016

Gökhan Gönül’den resmi imza

Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın değişmez sağbeklerinden Gökhan Gönül, bugün resmi imzayı atarak artık Beşiktaş formasını terletecek.

Fenerbahçe ile 9 yıllık profesyonel futbolculuk hayatı sona eren ve Beşiktaş’la transfer görüşmeleri yapan Gökhan Gönül, kara kartallı olan imzayı attı. Büyük bir camiaya transfer olmanın mutluluğu gözlerine yansıyan Gökhan Gönül’ün heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman ve yeni transfer Gökhan Gönül basının karşısına çıktı. Vodafone Arena’da düzenlenen imza töreninde Gökhan Gönül ve Fikret Orman transfer süreciyle alakalı soruları yanıtladı.

Beşiktaş’ın başına geçtikten sonra akıllı yönetim politikasıyla kulübün ivmesini her geçe gün yukarılara doğru çıraktan Fikret Orman, “Yeni stat da ilk kez basın toplantı yaptıklarını dile getirdi. Başkan Orman, “Bizim açımızdan çok özel ve güzel bir gün. Çok beğendiğimiz ve takımızda görmek istediğimiz bir oyuncunun imza törenini yapıyoruz. Seni aramızda görmekten çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ailemize hoş geldin Gökhan” dedi.  

“BİZ BASİT ŞEYLERİN İÇERİSİNDE HİÇBİR ZAMAN OLMADIK CAMİA OLARAK”

Basın toplantısında önemli açıklamalar yapan Başkan Orman, “Biz basit şeylerin içerisinde hiçbir zaman olmadık camia olarak. Gökhan milli takımın en önemli oyuncusu olduğu için transfer ettik. İsmail ise inşallah transfer çalımı düşüncesiyle gitmemiştir. Bizim Gökhan’ı transfer ederken böyle bir niyetimiz olmadığını herkes bilir” diye konuştu.

GÖNÜL, “FENERBAHÇE TARAFTARINA BU 9 YILIN HER BİR ANI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalayan Gökhan Gönül ise, “Büyük camiadan başka büyük camiaya geçmek ne ilk ne de son. Başkanımın bana yaklaşımı ve Beşiktaş camiasının bana kollarını açması benim davranışımla ve duruşumla ne kadar doğru işler yaptığımı gösteriyor. Nerede bir Beşiktaşlı görsem herkes beni mutlu bir şekilde karşılıyor. İnşallah buraya layık olmaya çalışacağım. Yıllarca Fenerbahçe’de onurumla şerefimle forma giydim. Oradaki takım arkadaşlarıma, Samandıra’da çalışanlara, tüm yönetim kurulu üyelerine, Fenerbahçe taraftarına bu 9 yılın her bir anı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

selyus