Ana Sayfa FUTBOL 2 Şubat 2017

Hakan Çalhanoğlu’na CAS’tan “Güçlü bir Türkiye için ben de varım” cezası (!)

Trabzonspor’un FIFA’ya ettiği şikayet sonuçlandı. CAS, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’na 4 ay sahalardan men cezası verdi. Yalnız bu cezanın zamanlamasında bir bit yeniği var.

Durup dururken verilen bu cezanın arkasında bir bit yeniği var! Bundan 3 gün önce Gökhan Töre, “Güçlü bir Türkiye için ben de varım, Hakan Çalhanoğlu sende var mısın?” diye açıklama yapmıştı. Hakan Çalhanoğlu’da: Gökhan kardeşim mesajını aldım, güçlü bir Türkiye için ben de varım” demişti. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Hakan Çalhanoğlu’nun aldığı cezanın bununla bağlantısı olduğunu iddia ediyoruz. Ve Hükümetimiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığımızı bu konuda göreve davet ediyoruz.  Ayrıca Trabzonspor’dan Milli Takım forması giyen ve Türkiye’in ona ihtiyacı olduğu için bu futbolcumuzu affetmesini beklerdik. 

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasında 2012 yılından beri devam eden dava sonuçlandı. Trabzonspor, Hakan’ı sözleşme imzaladıktan sonra başka bir takıma transfer olduğu için FIFA’ya şikayet etmişti. Bunun üstüne CAS’a başvuran Çalhanoğlu, davayı durdurmuştu. Ancak, CAS’ta görüşülen dava bugün sonuçlandı ve milli oyuncu 4 ay sahalardan uzak kalma cezası aldı.

selyus