Ana Sayfa FUTBOL 28 Eylül 2015

Hakem Deniz Çoban özür diledi!

Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının son dakikasında tartışmalı bir penaltı kararına imza atan hakem Deniz Çoban, “Hem Rizespor’un aleyhine yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa’nın aleyhine yaptığım hatalar için çok üzüldüm” diyerek mücadele sonrası özür diledi.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 6. haftasında oynanan ve 1-1’lik skorla tamamlanan Kasımpaşa – Çaykur Rizespor maçı sonrası tarihi bir an yaşandı.

Star gazetesinin haberine göre Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın son dakikasında Karadeniz temsilcisi adına tartışmalı bir penaltı kararına imza atan hakem Deniz Çoban, mücadelenin ardından İstanbul ekibinin teknik direktörü Rıza Çalımbay’dan özür dilediğini ifade etti.

‘BU KARARI ALMAK ZORUNDAYIM’

Yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan hakem Çoban, “Hem Rizespor’un aleyhine yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa’nın aleyhine yaptığım hatalar için çok üzüldüm. MHK’dan ve TFF’den özür diliyorum. Kendimle ilgili bir karar vermem gerektiğini düşünüyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yapmam gerektiğinin farkındayım. Çok üzgünüm. Kimsenin yapmadığını yaptım, içeriye girer, girmez gördüm. Anlatamıyorum duygularımı. Ona rağmen tebrik ettiniz. Ben her iki takıma da teşekkür ediyorum. Hiçbir hakemin yapmadığı bir şey yapıyorum. Belki kariyerimin sonuna geliyorum, ama ikinizden de özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

selyus