Ana Sayfa FUTBOL 12 Nisan 2017

İBB Başkanı Topbaş, Üsküdar’da

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Halı Saha Futbol Turnuvası finaline turnuvasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Cengiz Hasbal Parkı Halı Sahası’nda gerçekleştirilen final turnuvasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.

Liseler Arası Futbol Turnuvasına Üsküdar’daki 23 lise katıldı. Yapılan final maçında 1. Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi, 3. Aziz Mahmut Hüdayi İmam Hatip Lisesi futbol takımları oldu.

Törende konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, “Bugün spor adına Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan önemli spor tesisinde bir aradayız. Bu parkta hem şehidimizin adı yaşayacak hem de bu park mahalle sakinlerine nefes alma alanı olacak. Bundan dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i tebrik ediyorum. Aynı zamanda gençlerimizin aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir alan burası. Maalesef şehirleşmelerde böyle tesisler ikinci plana atılıyor. Sizlere bu hizmetleri vermek için hem Büyükşehir Belediyesi olarak bizler hem de ilçe belediyelerimiz çalışmaktadır. Ben bugün burada turnuvaya katılan tüm okullarımızı tebrik ediyorum. Spor hem bedensel hem ruhsal sağlımız için çok önemli. Özellikle büyükşehirlerde büyük ihtiyaç. O yüzden böyle tesislerin artmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bugünün Üsküdarlılar için önemli bir gün olduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “İstanbullular olarak hepimizin gururu Kadir Topbaş büyüğümüz bugün Üsküdarımızda. Bu güzel tesisimizin tıklım tıklım dolduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün burada anlamlı bir turnuvanın finali için bir aradayız. Ben bütün okullarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

selyus