Galatasaray ile Beşiktaş’ın karşı karşıya geldiği Süper Kupa maçı görkemli bir açılışa sahne olsa da Galatasaray tribünlerinde yakılan meşalelerin sahaya atılması bu güzel görüntülere gölge düşürdü.
Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa maçı öncesinde düzenlenen açılış seremonisinde anlamlı pankartlar açıldı. Açılan pankartlarla birlik ve bütünlük mesajı verildi. Konya Büyükşehir Stadı’ndaki Beşiktaş – Galatasaray Süper Kupa maçı öncesi iki takımın renklerinde bayraklar sahada açıldı ve bayraklar ardından birleştirilip döndürülerek Türk Bayrağı’na çevrildi. Arından sahaya “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazısı yazıldı. Bunu üzerine taraftarla da hep bir ağızdan “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray tribünde Barış binbaşının FETÖ haşhaşilerini salonda toplayarak yüksek sesle zikrettiği slogan olan “Ya devlet başa, ya kuzgun leşe” yazılı pankart yoğun ilgi gördü. Beşiktaş tribünlerinde ise, “Bu vatan şerefimiz, demokrasi hakkımız” yazılı pankart açıldı.
Ancak açılıştaki gibi güzel görüntülerin aksine Galatasaray tribünlerinde yoğun meşale yakılması sonucu maç durdu. Sadece meşale yakmakla kalmayan Galatasaray seyircisi yaktıkları meşaleleri sahaya attılar. Bu olay, maçın o görkemli görüntülerine gölge düşürdü.



