Ana Sayfa FUTBOL 25 Mart 2019

Millilerimiz Moldova’ya acımadı

A Milli Takımımız, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu’ndaki ikinci maçında Moldova’yı 4-0 yendi. Ekişehir Yeni Stadyumu’nda oynanan ve Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Sergii Boiko’nın yönettiği maçta  A Milli Takımımızın gollerini 24. dakikada Hasan Ali Kaldırım, 26 ve 54. dakikalarda Cenk Tosun ve 70. dakikada Kaan Ayhan kaydetti.

Karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, TFF eski Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, İbrahim Usta, Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Fuat Guguloğlu, Ali Özdoğan, Genel Sekreter Kadir Kardaş da stadyumda izledi.

A Milli Futbol Takımı, Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde 15 Mart’ta cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenleri unutmayıp, maç öncesi ısınmaya, saldırıda hayatını kaybeden Davud Nabi’nin son sözü olan “Hello brother” (Merhaba Kardeşim) yazısının yer aldığı pankartla çıktı. Stadın doğu tribününün en üstüne de üzerinde “Hello brother” yazılı pankart asıldı.

Stat dışındaki etkinlik alanlarında ve saha içinde futbolseverlere Türk bayrakları verildi.

İlginizi çekebilir

Milli Takım şampiyon oldu

Milli Takım şampiyon oldu

selyus