Mustafa Yumlu, “Kefenimi giydim, bekliyorum”
Yukatel Denizlispor’da Mustafa Yumlu, 2-0’lık BtcTurk Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı. Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan tecrübeli savunmacı, bugün futbol konuşmak istemediğini dile getirdi.
Sözlerine Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözünden alıntı yaparak başlayan Mustafa Yumlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü vardır; ‘Biz millet olarak savaşı sevmiyoruz ama söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz!’ Biz böyle bir milletiz.” dedi.
Konuşurken duygulanan tecrübeli savunmacı “Bedelli askerlik yaptım ama şu an yemin olsun abdestliyim, İdlib’e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Bizi göndermezler ama gerekirse o kardeşlerimizin ayakkabılarını, çantalarını temizlerim. Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Benzer Videolar
-
28 Şubat mağduru Şimşek: “Başörtülü eşimi ticari taksi ile gece arka koltukta saklayıp lojmana geçiriyordum”
-
28 Şubat mağduru doktor İnce sakallı olduğu için diplomasını 19 yıl sonra alabildi
-
Sivaslılar gönül sofrasında buluştu
-
Bakan Göktaş ile Yusuf İbiş, Aktaş ailesinin iftar sofrasına misafir oldu
-
Bilal Erdoğan: “Çok iyi bilim insanlarını yetiştirmeye çalışıyoruz, yetiştiriyoruz”
-
İstanbul’da metro çıkışında dehşet, yardım etmek istedi, 6 yerinden bıçaklandı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftarda Kayacık ailesinin misafiri oldu
-
Sultangazi’de Ramazan’ın ilk günü coşkuyla karşılandı
-
İstanbul’da kadim kültür devam ediyor: 320 kişinin bakkal borcu kapatıldı
-
İstanbul Valisi Gül, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
-
Eyüpsultan Camii’nde Ramazan ayının ilk teravih namazı eda edildi
-
Ramazan ayının müjdecisi mahyalar yanmaya başladı


