Ana Sayfa FUTBOL 6 Aralık 2016

Sancaktepe Belediyespor arayı açıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 17. haftasında açık ara lider olan Sancaktepe Belediyespor, kadroda birçok eksiğe rağmen Kartalspor 2-1 yenerek en yakın rakibine 11 puan fark atarak arayı iyicene açıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 17. Hafta maçlarıyla devam etti. Sancaktepe Belediyesi 15 Temmuz Stadında oynanan Sancaktepe Belediyespor, Kartalspor müsabakasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Sezer Yalçın yönetti. Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, karşılaşmayı Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç ile birlikte izledi.

Maça hızlı başlayan Sancaktepe Belediyespor, 2. dakikada Fatih Gümüşel’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarı boyunca taraftarının da desteği ile çok sayıda pozisyon üreten takım, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Maçın ikinci yarısında kontrollü bir oyun sergileyen Sancaktepe Belediyespor, 83.dakikada bir gol yiyerek  durum 1-1 oldu. Golden sonra baskısını artıran namağlup lider, 88. dakikada aradığı golü Serkan Şirin ile bularak karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi. Sancaktepe Belediyespor birçok eksiğe rağmen kolektif futbol anlayışını iyi oturtuğu için maçı almasını bildi.

Pazartesi gününü izinli geçirecek olan Sancaktepe Belediyespor, haftasonu İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşacak. 

selyus