Ana Sayfa FUTBOL 16 Ekim 2016

Sancaktepe Belediyespor’dan bir deplasman galibiyeti daha

Sancaktepe Belediyespor, Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynadığı Ankara Demirspor’u 16. dakikada Anıl’ın ayağından bulduğu golle 1-0 yendi. Sancaktepe Belediyespor, bir maç eksiği olmasına rağmen grubun tek namağlup takımı olarak liderliğini sürdürdü.

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Futbol Takımı, geçen hafta Tekirdağspro’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek liderlikteki yerini korumuştu. Spor Toto 3.Lig 1. Grupta lider olan Sancaktepe Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynadığı Ankara Demirspor’u 1-0 yenerek 1 maç eksiği ile en yakın rakibine 3 puan fark attı. Maçın tek golünü 16. dakikada Anıl kaydetti.

Sancaktepe Belediyespor, grubun iddialı diğer takımların puan kaybetmesini iyi değerlendirerek arayı biraz daha açtı.

Grubun tek namağlup takımı olan Sancaktepe Belediyespor, kadrosunu yeni oluşmasına rağmen kısa zamanda uyum sağlayarak, maçlarda iyiden iyiye ağırlığını koymaya başladı.

Takıma çok büyük destekleri olan ve maçları yakından takip eden Sancaktepe Belediye Spor Kulübü’nün Onursal Başkanı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, kendisinin başkanı olduğu Sivas Platformu’nun Yenikapı Meydanı’nda düzenlediği Sivas Günleri’ndeki bunca yoğunluğuna rağmen telefonla da olsa maçı yakından takip etti.

Başkan Erdem, Sivas Günleri’nin Koordinatörlüğünü yürüten Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ile galibiyetin sevincini paylaştı.   

selyus