Ana Sayfa FUTBOL 2 Ekim 2016

Sancaktepe Belediyespor, yine galip

Spor Toto 3. Lig’in namağlup takımı Sancaktepe Belediyespor, 24 Erzincanspor’u ikinci yarıda İrfan Akgün ve Nuri Kaya‘nın ayağından bulduğu gollerle 2-0 yendi.

Spor Toto 3. Lig’in iddialı takımlarından Sancaktepe Belediyespor, grubun güçlü takımlarından 24 Erzincanspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. Karşılaşmayı başından sonuna kadar büyük bir heyecanla takip eden Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

 

Maçın ev sahibi Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, “Bu yıl genç ancak bir o kadar da tecrübeli bir takım kurduk. Ekibimize güveniyoruz. Allah’ın izniyle lig sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Maddi ve manevi olarak bunu da başaracak güçteyiz. İkinci yarı eksik kalmamıza rağmen büyük bir mücadele vererek grubun güçlü takımı 24 Erzincanspor’u net bir skorla yenen tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi. 

Maçı, 24 Erzincan Spor Kulübü Asbaşkanı Veysel Karani Yüksel ile AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’de izledi. 

Lig’in 5.haftasına namağlup giren Sancaktepe Belediyespor, maçın ikinci yarısının hemen başında 10 kişi kalmasına rağmen orta sahada alan savunması yaparak rakibinin ataklarını eritip İrfan Akgün ve Nuri Kaya’nın ayağından bulduğu gollerle üst sıralara doğru çıkmaya devam etti.

Mutlak galibiyet parolasıyla karşılaşmaya başlayan takım, ilk yarıda kontrollü oyunuyla rakibini kendi yarı alanında karşıladı.

İkinci yarının hemen başında Caner Solmaz’ın gördüğü kırmızı kartla on kişi kalan Sancaktepe Belediyespor, devrenin ikinci bölümünü 1 kişi eksik oynadı.

Karşılaşmanın 77.dakikasında İrfan Akgün ceza alanında düzgün bir vuruş yaparak takımımızı 1-0 öne geçirirken, son sözü uzatma dakikalarında Nuri Kaya söyledi ve maç 2-0 sona erdi. 

selyus