Ana Sayfa FUTBOL 14 Kasım 2016

Sancaktepe Belediyespor zirveye alıştı

Spor Toto 3. Lig’in 13. haftasında Kütahyaspor’u misafir eden Sancaktepe Belediyespor, İlker Avşar’ın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Sancaktepe Belediyespor namağlup unvanını koruyarak galibiyetlere devam ediyor. Grupta Kütahyasporu konu eden takım, sahadan 2-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, maçı; Sancaktepe Belediyespor Başkanı Mehmet Genç ile birlikte izledi.

15 Temmuz Stadında güzel bir havada oynanan müsabakayı çok sayıda taraftar tribünden takip ederek alınan galibiyete katkıda bulundu.

Mücadelenin ilk devresinde rakibi karşısında oyuna etkili başlayan takımımız 24.dakikada İlker Avşar’ın attığı şık kafa golüyle 1-0 öne geçti ve devreyi bu skorla kapattı.

Maçın ikinci yarısında da oyun hakimiyetini elinde bulunduran takımımız 66. dakika da sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen İlker Avşar ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda kontrollü oyun sergileyen ekibimiz sahadan 2-0 galip ayrılarak puanını 28 yaparak zirvedeki yerini korudu.

selyus