Ana Sayfa FUTBOL 31 Aralık 2016

Sancaktepe Belediyespordan “Birlik ve Beraberlik” buluşması

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Camiası, ”Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde buluştu. Kulüp Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sancaktepe Belediyespor’da bir gelenek haline gelen “Birlik ve Beraberlik Gecesi” yoğun katılımla gerçekleşti. Gecede bir konuşma yapan Kulüp Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “16.073 lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüz elde edilen başarılar ile adeta göz kamaştırıyor.” dedi.

29 Aralık Perşembe günü gerçekleşen programa Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, belediye başkan yardımcıları, kulüp yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

BAŞKAN ERDEM, “KULÜBÜMÜZ ELDE EDİLEN BAŞARILAR İLE ADETA GÖZ KAMAŞTIRIYOR”

Bu anlamlı gecede kürsüye gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Sancaktepe Belediyespor camiasına gönül verenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görev süresi boyunca spora ve sporcuya yapmış oldukları yatırımlardan bahseden Başkan Erdem, ”Görev süremiz boyunca amatör sporlara ve sporcuya yapmış olduğumuz yatırımlar elde edilen ulusal ve uluslararası başarılar ile meyvelerini vermeye başladı. 16.073 lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran kulübümüz elde edilen başarılar ile adeta göz kamaştırıyor. Ata sporumuz Güreş’te ve Uzakdoğu sporlarında elde etmiş olduğumuz ulusal ve uluslararası başarılar gurur kaynağımız olmuştur. Futbol takımımız ise bu sene ligde adeta fırtına gibi esiyor. Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarında da tarihinde ilk kez bu yıl mücadele eden takımımız, 3. Lig’de ise ilk yarıyı 39 puanla en yakın rakibinin 8 puan önünde lider olarak tamamladı. Yıllardır kıyısından döndüğümüz şampiyonluğu bu yıl yakalayacağımıza ve 2. Lige yükseleceğimize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

KULÜP BAŞKANI MEHMET GENÇ, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mehmet Genç, “Sancaktepe Belediyespor’umuzun güçlü yarınları için hep birlikte gönüldaşlarımız ile bir aradaydık. Sancaktepe Belediye Başkanımız, Kulübümüzün Onursal Başkanı İsmail Erdem başkanımızın riyasetinde; Sancaktepe İlçe Kaymakamımız Sayın Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkan’ımız Sayın Adil Kandemir, belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, meclis üyelerimiz, kulübümüzün yönetim kurulu üyeleri ve spora gönül vermiş tüm dostlarımızla muhteşem bir geceyi hep birlikte yaşamış olduk. Tüm katılımcılarımıza ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma kalbi şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. 

selyus