Ana Sayfa FUTBOL 27 Eylül 2014

Stat için umut Fikirtepe’de

TFF İstanbul Şube Başkanı Yemen Ekşioğlu Kadıköy Kulüpler Birliği’ne başarılar diledi ve ekledi: “Kadıköy’den Bölgesel Amatör Lig’de oynayacak bir tak

Stat için umut Fikirtepe’de

TFF İstanbul Şube Başkanı Yemen Ekşioğlu Kadıköy Kulüpler Birliği’ne başarılar diledi ve ekledi: “Kadıköy’den Bölgesel Amatör Lig’de oynayacak bir takım çıkması gerek”

Kadıköy Kulüpler Birliği Olağan Genel Kuruluna katılarak seçimi izleyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İstanbul Şube Başkanı Yemen Ekşioğlu, yeni yönetime başarılar diledi.
Yaklaşık 55 yıllık Kadıköylü olarak Kadıköy’de kulüpler birliği kurulması için çok mücadele ettiğini belirten Yemen Ekşioğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun amatör kulüplere yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kadıköy’ün stat problemine konuşmasında geniş yer veren ve kulüplerin bu konudaki sıkıntısını yakından bildiğini anlatan Ekşioğlu, Kadıköy’deki amatör futbol kulüplerinin bir stada kavuşması için Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm bölgesinin tek umut olduğunu söyledi.
“Kadıköy’den Bölgesel Amatör Lig’de oynayacak bir takım niye çıkmasın?” diye soran ve bunu çok istediğini ifade eden Ekşioğlu, gelecek 3 yılda hedeflere varılması için Kadıköylü amatör kulüplerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. TFF İstanbul Şubesi olarak, kulüp yöneticilerine yanlarında oldukları mesajını ileten Ekşioğlu, “Yeldeğirmeni’nde yıllarca top oynadım. Burada evimde gibiyim” diye konuştu.

Olağan Genel Kurulunda Kadıköy Kulüpler Birliği Başkanı Taşkın Tuna, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Mustafa Sürmeli

Etiketler:
selyus