Ana Sayfa FUTBOL 7 Temmuz 2016

TFF başsağlığı mesajı yayınladı

Bugün sabah saatlerinde vefat eden Eski Milli Futbolcu Turgay Şeren için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) baş sağlığı mesajı yayınladı.

TFF’nin resmi internet sitesinden yayınlanan baş sağlığı mesajında, “Milli Takımımızın efsane kalecilerinden, büyük kaptan Turgay Şeren’i kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz” denildi.

“Türk futboluna sadece sporcu olarak değil, teknik direktör, spor yazarı ve yorumcusu olarak da hizmet veren Turgay Şeren, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu” şeklinde devam eden baş sağlığı mesajının devamında ise TFF Başkanı Yıldırım Demirören taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Milli Takımımızın kaptanlarından, büyük sporcu ve centilmenlik timsali Turgay Şeren’in vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşıyorum. Futbolumuzun her nesline örnek olan ve olmaya devam edecek efsanelerimizden Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim.”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de Turgay Şeren’in vefatı sonrası bir başsağlığı mesajı yayınladı. Terim mesajında, “Türk futbolunun ve Galatasaray’ın en büyük değerlerinden biri olan, kıymetli Turgay ağabeyime Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.

selyus