Ana Sayfa FUTBOL 26 Şubat 2022

TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop ve İsmail Erdem İşitme Engelliler Milli Takımı’na ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ‘Türkiye Futbol Oynuyor’ projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımı, 1-15 Mayıs’ta Brezilya’nın Caxias do Sul kentinde düzenlenecek 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları (Deaflympics) için TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Milliler, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Engelliler Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem’in yanı sıra TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ve TİESF Başkanı Kerim Vural ile bir araya geldi.

Buluşmada TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, ay-yıldızlı futbolculara yönelik konuşma yaptı.

Altıntop ve Erdem, Deaflympics’te yine başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, TFF olarak desteklerinin süreceğini belirtti.

Tarihinde 2 dünya, birer Deaflympics ve Avrupa şampiyonluğu bulunan ay-yıldızlı takım, son şampiyon olduğu organizasyona yine altın madalya hedefiyle gidecek.

selyus