Ana Sayfa FUTBOL 8 Nisan 2018

Ümraniyespor İzmir’de altın buldu!

Türkiye 1. Lig’inin şampiyonluğu kovalayan güçlü takımlarından Ümraniyespor, 30. haftada deplasmanda Altınordu’yu 2-1 mağlup ederek Süper Lig’e çıkma yolunda önemli bir avantaj teşkil etti.
Çok çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan taraf konuk Ümraniyespor oldu.15. dakikada konuk ekip Dimitar Rangelov’un golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümünde ev sahibi Altınordu beraberlik fırsatlarını değerlendiremedi ve ilk yarı Ümraniyespor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Altınordu 54. dakikada Mirkan Aydın’ın golüyle karşılaşmada 1-1’lik eşitliği yakaladı. 66. dakikada Ümraniyespor kazandığı penaltı atışında Dimitar Rangelov penaltı atışını kullandı ancak topu üstten auta gönderdi ve tekrar öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Ümraniyespor 71. dakikada tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Cleyton yaptığı güzel vuruşla golü attı ve Ümraniyespor bu golle karşılaşmada 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Ümraniyespor deplasmanda 2-1 kazandı.
Bu sonuçla Ümraniyespor, Lig’de puanını 56’ya yükseltirken lider Rizespor’u takibini sürdürdü. Altınordu ise 49 puanda kaldı.

selyus