Ana Sayfa FUTBOL 1 Eylül 2015

Üsküdar’ın şampiyonu Çamlıca

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Katibim Futbol Turnuvası’nda Valide Tayfun Spor Kulübü’nün penaltılarla geçen Çamlıca Spor Kulübü şampiyon oldu.

Üsküdar Belediyesi Katibim Futbol Turnuvası’nda14 takım arasından rakiplerini bir bir yenerek finale yükselen Çamlıca Spor Kulübü ve Valide Tayfun Spor Kulübü şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

90 dakikanın 2-2 berabere tamamlandığı karşılaşmada Çamlıca Spor Kulübü,  Valide Tayfun Spor Kulübü’nü penaltılarla mağlup ederek şampiyon oldu. Maç boyunca taraftarlarının da yoğun desteğini alan Çamlıcasporlu oyuncular şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla beraber yaşadı.

Maç sonrası Üsküdar Belediyesi Spor Danışmanı Sadık Albayrak ve Üsküdar Belediyesi Spor Müdürü Hüsnü Saraç, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

BELEDİYE BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR

Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirten Çamlıcaspor hocası Hakan Ulaş, “Üsküdar Belediyesinin düzenlemiş olduğu Katibim Futbol Turnuvası’nda şampiyon olduk. Genç futbolcu arkadaşlarımız bu karşılaşmaya gerçekten inanarak çıktılar. Sonuç olarak da gelip geldik, şampiyon olduk. Tüm camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu. İleride ki hedeflerinin kendi liglerinde şampiyon olmak olduğunu belirterek sözlerine devam eden Ulaş, “Tüm futbolcularıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Sakatsız bir sezon olsun. Bu güzel turnuvayı destekleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şampiyon takım Çamlıcaspor’un Kaptanı Mehmet Cihat Sadıkoğlu ise, “Futbolcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların ellerine ayaklarına sağlık” dedi. Sadıkoğlu,  takımla ilgili öncelikli hedeflerin play-off’a kalmak olduğunu belirterek, ‘Play-off’tan sonra ise amacımız Bölgesel Amatör Lig. Bölgesel Amatör Lige de çıkarsak inşallah onun doğrultusunda yeni hedeflerimizi belirleyeceğiz” diye konuştu.

selyus