Ana Sayfa SPOR 20 Ağustos 2015

Güreşin kalbi Sancaktepe’de atacak

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Sancaktepe Emek Mahallesi’nde yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezi inşaatını gezerek burada görev yapan işçilerle öğle yemeğinde buluştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Sancaktepe Emek Mahallesi’nde yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Erdem, ziyarette yaptığı konuşmada, Sancaktepe Belediyesi olarak Ata sporu güreşe olan yatırımların hız kesmeden devam edeceğinin müjdesini verdi. Başkan Erdem,  yakın zamanda hizmete girecek olan ve içinde 100 yataklı Güreş Eğitim Merkezi, Yüzme Havuzu, Spor ve konferans salonunun yer alacağı tesislerde geleceğin olimpiyat şampiyonu güreşçilerin yetişeceğini ve böylesine muhteşem bir eseri ata sporumuz güreşin hizmetine sunacak olmalarının gururunu yaşadığını belirtti.

Böyle bir projenin altına imza attığı için Başkan İsmail Erdem’e minnet duyduklarını dile getiren Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Musa Aydın, “Biz de elimizdeki bütün imkanları sonuna kadar seferber edeceğiz. İnanıyorum ki, bu salonda nice şampiyonlar ve efsane olacak güreşçiler mindere çıkacaktır. İnşaat tamamlandıktan sonra yapılacak müsabakaları heyecanla bekliyorum ve salonun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından burada görev yapan inşaat işçileri ile yemek yiyen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Erdem ve Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, İnşaatı gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Etiketler:
selyus