Ana Sayfa SPOR 3 Ekim 2016

Hidayet Türkoğlu, “Milli formanın önüne kimse geçemez”

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayında bulunan Paralimpik Spor Salonunun açılışını yapan Hidayet Türkoğlu, Arda Turan ve Fatih Terim arasındaki milli takım ile ilgili görüş ayrılığı için, “Milli formanın önüne kimse geçemez, şahıslar geçemez. Çözülebilecek bir problem diye düşünüyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, A Milli Basketbol Takımı ve NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayında bulunan Paralimpik Spor Salonunun açılışını katıldı. 

Tören sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkoğlu, milli futbolcu Arda Turan ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim arasındaki gerilim ile ilgili bir soruya da cevap verdi.

Basın mensuplarının Arda Turan’ın milli takımı bırakacağına yönelik sorusunu cevaplayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, “İkisi de çok sevdiğim, biri kardeşim biri büyüğüm ama milli formanın önüne kimse geçemez, şahıslar geçemez. İnanıyorum ki, çözülebilecek bir problem. O yüzden bekleyip, görelim diyorum” dedi. 

selyus