Ana Sayfa SPOR 27 Eylül 2017

Mahmut Demir efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nu ziyaret etti

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçi Mahmut Demir, Naim Süleymanoğlu’nu hastanede ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada, “Tüm halkımızı şampiyon sporcumuz için dua etmeye davet ediyorum. Devlet yetkililerimizden de şampiyonumuzun daha iyi şartlarda tedavi görmesini talep ediyorum” dedi.

Karaciğer yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda yatan Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nu Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesinde ziyaret eden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Mahmut Demir, Süleymanoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili İHA’ya açıklamalarda bulundu.

“ÜLKEMİZDE 100 BİNE YAKIN ORGAN NAKLİ BEKLEYEN İNSANIMIZ VAR”

Naim Süleymanoğlu’nun durumunun iyiye gittiğini ama en kısa zamanda organ nakli olması gerektiğini belirten Demir, “Kendisini ziyaret ettim. İyi gördüm ama organ nakline ihtiyaç var. Ülkemizde 100 bine yakın organ nakli bekleyen insanımız var. Bu vesileyle herkesi duyarlılığa çağırıyorum. Tüm halkımızı şampiyon sporcumuz için dua etmeye davet ediyorum. Devlet yetkililerimizden de şampiyonumuzun daha iyi şartlarda tedavi görmesini talep ediyorum. O dünyayı ayağa kaldıran bir şampiyondu. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı da kaldıracak ve aramıza dönecek” ifadelerini kullandı.

“SORAN HERKESE SELAMI VAR”

Süleymanoğlu’nun bilincinin açık olduğunu aktaran Mahmut Demir, “Daha önce şuuru kapalıydı. Şimdi bilinci yerinde. Bize ne için burada olduğumuzu sordu. Biz de kendisine ziyaret için geldiğimizi söyledik. Hatta kendisine, ‘Sen dünyayı ayağa kaldırdın. Bu hastalığı da beraber yeneceğiz’ dedim. Soran herkese de selamları var” şeklinde konuştu.

selyus