Ana Sayfa SPOR 30 Ekim 2018

Maltepe’de bilardo heyecanı vardı

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun düzenlediği, 9 Top ve 10 Top Türkiye Bilardo Şampiyonası İstanbul il birinciliği turnuvası sona erdi.  

Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın genel klasmanını etkileyecek, İstanbul il birinciliği turnuvası Maltepe Bilardo Akademisi’nde 26-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonda Ferdi Özdemir, iki turnuvayı da birinci olarak tamamladı.

9 Top ve 10 top disiplinlerinde oynanan iki ayrı turnuvada bilardocular büyük mücadele verdiler.

9 TOP FİNALLERİNDE;

Ferdi Özdemir, Ali kemal Küçükcan’ı 8-4 ‘lük sonuçla geçerken diğer yarı final maçında Akın Akdağ rakibi Soner Parlar’ı 8-5 ile mağlup etti. Finaldeyse turnuvanın favorisi Ferdi Özdemir Akın Akdağ’ı 8-5 ile yenerek İstanbul İl Birinciliğini kazandı.

10 TOP FİNALLERİNDE;

Ferdi Özdemir ve Soner Parlar istikrarını korudular yarı finalde Ferdi Özdemir, Ateş Bora Duru’yu 7-4 ‘lük skorla geçerken, Soner Parlar son sete kadar giden maçta, Aren Baret’i 7-6 mağlup etti. Final maçı da çok çekişmeye sahne oldu. Son sete kadar berabere giden maçı Ferdi Özdemir kazandı. Her iki turnuvanın da şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına hazır ve iddialı olduğunu gösterdi.

9 TOP SONUÇLARI

  1. Ferdi Özdemir 2. Akın Akdağ 3.ler: Soner Parlar ve Ali Kemal Küçükcan

10 TOP SONUÇLARI

  1. Ferdi Özdemir 2. Soner Parlar 3.ler: Arsen Baret ve Ateş Bora Duru

selyus