Milletvekili Bayram, Radyospor’un konuğu oldu

Radyospor’dan Ekrem Ensar Özülker’in sunduğu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan milletvekilleri ile siyasetten uzak, spor dünyasındaki gelişmelerin konuşulduğu ‘Meclis Spor’ programının bu seferki konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram oldu.

“NASIL YEMEK BİR İHTİYAÇSA, SPOR DA BÜYÜK BİR İHTİYAÇTIR”

Pandemi sürecinde spora zaman ayırabiliyor musunuz? sorusuna cevap veren Milletvekili Bayram, “Spor her insanın yapması gereken ihtiyaçlardan biridir. Nasıl yemek bir ihtiyaçsa, spor da büyük bir ihtiyaçtır. Gençlikten yaşlılığa bir pay bırakmak lazım, bunun en güzeli de spordur. Ben de fırsat buldukça spor yapıyorum. Yürüyorum. Yüzmeyi seviyorum.”

“OKUL YILLARINDA FUTBOLA MERAKIM VARDI”

Geçmişte amatör ya da profesyonel olarak herhangi bir spor branşıyla uğraştınız mı? sorusunu cevaplayan Bayram, “Okul yıllarında futbola merakım vardı. Futbol oynardım. Basketbol oynardım. Şu an fırsat bulamıyorum ama kondisyonum müsaade ederse yine oynamak istiyorum.”

“ERZİNCAN SPOR KULÜBÜ’NDE YÖNETİCİLİK YAPTIM”

Herhangi bir spor kulübünde yöneticilik yaptınız mı? sorusuna da cevaplayan İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, “2005-2008 yılları arasında Erzincan Spor Kulübü’nde yöneticilik yaptım. İstanbul’dan memleketim Erzincan’a gider oradaki maçları takip ederdim. Deplasmanda olan maçalara katılırdık. Anadolu kulüplerinde yöneticilik yapmak kolay iş değildir. Ciddi manada bütçeye ihtiyaç vardır. O zaman büyük gayretlerle Erzincan Spor Kulübü’müzü bir noktaya getirdik.”

selyus