Ana Sayfa SPOR 4 Kasım 2019

Pendik Belediyesi sporda engel tanımadı

Pendik Belediyesi Spor Kulübü, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Normal spor branşlarının yanı sıra Pendikspor Ampute Futbol Takımı ile Engelliler Basketbol Takımı Süper Lig’ler de mücadele ediyor.

Ampute Futbol Süper Ligi 2019-2020 sezonu ilk maçı için 3 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Malatya Yeşiltepe Ampute Futbol Sahasında Malatya Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Pendikspor Ampute Futbol Takımı, maçtan 1-0 galip ayrılarak iyi bir başlangıç yaptı.

ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI DA GALİP GELDİ

2019-2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit İlyas Kaya Sezonu Süper Ligi bu hafta oynanan maçlarla başladı.

Pazar günü saat 14.00’de Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda başhakemliğini Gökhan Alparslan yaptığı maçta, Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü, Tuzla Belediyesi Engelli Basketbol Takımını 66-47 yendi.

BAŞKAN AHMET CİN, TAKIMLARI TEBRİK ETTİ

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Malatya Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımı 0-1 Pendikspor Ampute Futbol Takımı. Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü 66-47 Tuzla Belediyesi Engelli Basketbol Takımı. Müsabakaları galibiyetle bitiren her iki takımımızı da tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

 

selyus