Ana Sayfa YÜZME 1 Nisan 2015

Dilek Gerez’den iki rekor daha

Galatasaray Spor Kulübü’nün Milli Yüzücüsü Dilek Gerez Turgay, 100 metre kurbağalama ve 200 metre karışıkta rakiplerine fark atarak birinci oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yüzme Şöleni Mastırlar Yüzme Yarışları, 27-29 Mart tarihleri arasında Kıbrıs Lefkoşe de yapıldı. Mastırlar Yüzme Yarışlarında, 2 rekor kırarak adını tarihin spor sayfalarına yazdıran Galatasaray Spor Kulübü’nün Milli Yüzücüsü Dilek Gerez Turgay, 100 metre kurbağalama yarışlarında 1.29.26 dereceyle rakiplerine fark atarak birinci oldu. Yarışmada ayrıca, Eskişehir Kırım Spor Kulübü’nden Aynur Nesin, 2.03 43 derecesiyle ikinci, Eskişehir İhtisas Kulübü adına yarışan Banu Güleçyüz ise 2.48.69 derecesiyle üçüncü oldular. 

Yine 200 metre karışıkta 2. olan rakibine yaklaşık 2 dakika farkla atarak birinci olan Dilek Gerez Turgay, Kadıköy ve İstanbul’un gururu oldu.

Geçtiğimiz yıllarda da girdiği yarışlarda rekor üstüne rekorlar kıran Galatasaray Spor Kulübü’nün Milli Yüzücüsü Dilek Gerez Turgay, KKTC de elde ettiği bu 2 birinciliğini çok sevdiği Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ile Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak’a hediye ettiğini ifade etti.

Etiketler:
selyus