Ana Sayfa YÜZME 15 Kasım 2014

Dilek Gerez Turgay rekora doymuyor

Kadıköy’ün gururu, milli ve ünlü yüzücü Zeynep Dilek Gerez Turgay, mastırlar yüzme yarışlarında yine Türkiye rekorları kırdı.

Ankara Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi Olimpik Yüzme havuzunda 8-10 Kasım tarihleri arasında Atatürk anısına düzenlenen yarışlarda erkeklerde 24, bayanlarda 35 toplam 59 Türkiye Rekoru kırıldı. 

Milli ve ünlü bayan yüzücü AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Osmanağa Mahalle Başkanı Zeynep Dilek Gerez Turgay’da yarışmalara katıldı. Kadıköy’ün AK Kadınları, başkanları İnci Akbulak ile birlikte Ankara’da Gerez’e destek oldular.

Zeynep Dilek Gerez Turgay, bayanlarda 35-39 yaş kategorisinde farklı branşlarda üç Türkiye Rekoru kırdı. 100 m kurbağalama, 200 m kurbağalama, 400 m karışıkta Türkiye Rekoru ve birincilik elde etti. Dereceye girenlere madalyalarını AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak taktı.

Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak; “Biz Dilek’in her zaman olduğu gibi yine rekor kıracağını ve bu madalyaları alacağını biliyorduk. Hem arkadaşımıza destek olmak hem de bu tarihi ana şahitlik etmek için buradayız. Rekor belgelerimiz ve madalyalarımız ile birlikte büyük bir gururla İstanbul’a döndük” dedi.

Haber-fotoğraf: Saniye Çoban

Etiketler:
selyus