Ana Sayfa VİDEO HABER 18.12.2018

Alanında zirve yapan Nihat Tanrıkulu’na STK ödülü

İç ve dış güçlerin ekonomik saldırısının olduğu günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla TÜMKİAD ailesi olarak 3 milyon dolarını bozduran ve geçen hafta halkı sokağa çağırarak kışkırtmak isteyen sunucu Fatih Portakal’a canlı yayınların önünde haddini bildiren ve ardından da suç duyurusunda bulunarak adeta zirve yapan TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu bu ödülü fazlasıyla hak etti. 

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “II. Türkiye Altın Marka Ödülleri” sahiplerini buldu. NDM Ajans tarafından Şişli’de bir otelin konferans salonunda iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda kişi katılımıyla organize edilen Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde “Yılın STK Ödülü” Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu’na verildi. TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu’nun son iki yıldır gösterdiği olağanüstü performans ve vatanseverliğin bir yansıması olan bu ödül, TÜMKİAD ailesini motive etti.

Aynı zamanda AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Tanrıkulu, aldığı bu ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avcılar halkına armağan etti.

“1 YILDA, 50 YILDA ELDE EDİLEMEYEN BAŞARILARI SIĞDIRDIK”

Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde “Yılın STK Ödülü” sahibi TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Yeni Türkiye’nin yeni iş dünyası TÜMKİAD olarak yılın STK ödülünü önce ülkeme, ardından sayın cumhurbaşkanıma, ardından da TÜMKİAD aileme hediye ediyorum. Sayın cumhurbaşkanıma hediye ederken de şu sözü söylemek işitiyorum: Sayın cumhurbaşkanım, siz yeni yüzler ve yeni STK’lar görmek istiyorum dediniz, işte Nihat Tanrıkulu, işte binlerce TÜMKİAD ailem… Sayın cumhurbaşkanım 1 yılda, 50 yılda elde edilemeyen başarıları sığdırdık. Dolara dur dedik. Milletimizin sokağa inmesine dur dedik, ekonomimize katkıda bulunduk ve Allah’a Hamdolsun bu ödülü aldık” diye konuştu.

“ÖDÜLÜ AVCILARLI AİLEME HEDİYE EDİYORUM”

Başkan Tanrıkulu, “Bu ödülü bir de Avcılarlı aileme hediye ediyorum. Bu ödülü yılın STK’sı olarak, yılın genel başkanı olarak ve Avcılar’dan AK Parti Aday Adayı olarak Avcılar halkına hediye ediyorum. İnşallah Rabbim Avcılar’a hizmet konusunda bize o görevi nasip ettiği zaman Avcılar’da yılın ödüllerini alacak ve Avcılar hizmete doyacak” dedi.

selyus