Cüneyt Özdemir, Türkiye’deki hastalıklı zihniyete isyan etti!

Türkiye’deki hastalıklı zihniyeti eleştiren Gazeteci Cüneyt Özdemir, “Biraz bir şeye teşekkür et ya! Böyle bir siyasi, anlayış olabilir mi? Böyle bir şey olabilir mi? Gerçekten bu insanları tatmin etmek çok zor abi. Ben niye siyasete girmem biliyor musunuz? Mutlu edemiyorsun ki adamı.. İyi bir sağlık sistemi kuruyorsun, “Hayır o AK Parti’li”. Kara gözleriyle surat düşüyor. Sağlık sistemi iyi ama aksaklıklar var! Ne var? “Çok az ölüm sayısı veriyorlar!!!”

Televizyon program yapımcısı ve usta gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi YouTube kanalından yaptığı açıklama Türkiye’nin gündemine oturdu. Türkiye’de sağlık sisteminin iyi olduğunu ve korana virüs sürecinin çok iyi yürütüldüğünü söyleyen Özdemir, hayata at gözlüğü ile bakan art niyetli insanları tiye alarak eleştirdi!

SAĞLIK SİTEMİNİ ELEŞTİRENLERİ İNGİLTERE’YE GÖNDERECEKSİN!

Korona virüse karşı iyi hazırlandığımız söyleyen Cüneyt Özdemir, “Türkiye sağlık konusunda iyi. Adam bozluyor ya!  Gerçekten anlamıyorum! Diyoruz ki hastaneler iyi. Türkiye’de hasta olursan, koronadan gidebileceksin hala kalabileceğin bir yer var. New York’taki gibi panik yaşanmıyor. Yalaka bunlar diyor adam. Bunları tespit edip almayacaksın. Diyeceksin ki evet abi hadi seni İngiltere’ye alalım! Seni önden doğru İngiltere’ye sürelim yarın bir gün hastaneye geldiğinde! Ulan sevin biraz ya! Biraz bir şeye teşekkür et ya! Böyle bir siyasi, anlayış olabilir mi? Böyle bir şey olabilir mi? Gerçekten bu insanları tatmin etmek çok zor abi. Ben niye siyasete girmem biliyor musunuz? Mutlu edemiyorsun ki adamı.. İyi bir sağlık sistemi kuruyorsun, “Hayır o AK Parti’li”. Kara gözleriyle surat düşüyor. Sağlık sistemi iyi ama aksaklıklar var! Ne var? “Çok az ölüm sayısı veriyorlar!!!

selyus