Ana Sayfa YAŞAM 5 Temmuz 2018

Ahde Vefa Platformu, Nimetullah Yurt hoca’yı ziyaret etti

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, vefa ziyaretlerine Nimetullah Yurt hoca ile devam etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Kâbe’de imamlık yapmış tek Türk İmam, Uzakdoğu’nun mücahidi Japonya, Çin, Kore gibi ülkelerde İslâm Merkezleri’nin başkanlığını yapmış Nimetullah Yurt hocaya gerçekleştirdikleri ziyarette İslam’ı konularda bilgi dağarcıklarını genişlettiler ve ülkedeki gelişen süreçle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Misafirlerine kısa bir konuşma yapan Nimetullah Hoca, “Gelişen Türkiye’mizin önemli adımlar attığı şu süreçte özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Bu süreçte ve bundan sonra biz Müslümanlara daha çok iş düşüyor. Cumhurbaşkanımızın daha çok yanında olmamız gerekiyor” dedi.

Yurt hoca, önümüzdeki süreçte İslâm’ın yeryüzüne hakim olacağı konusunda güzel menkıbelerde bulundu ve dualar etti.

Ahde Vefa ekibine kaybolan çocukların, kaçırılan çocuk istismarlarına karşı duyarlı olunması gerektiğini ve bunlarla ilgili projeler üretmelerini istedi.

Söz konusu ziyaret de geçtiğimiz günler de hakka yürüyen Abdülmetin Balkanlıoğlu hocaya da dua edilmesinin istedi.

Başkan Nuran Kırlak da Nimetullah hocaya ekibi ağırlayıp misafir ettiği için teşekkür etti.

selyus