Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 26 Aralık 2019

AK Parti Beyoğlu Kadın Kolları, kadın STK’larla buluştu

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları, yüzlerce kadın STK’yı Beyoğlu Belediye Başkanı Av. Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız ile buluşturdu. 

Beyoğlu Belediye Başkanı Av. Haydar Ali Yıldız’ın eşi Seyhan Yıldız, Beyoğlu’lu kadın STK’lara seslenerek, “Sizlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki süreçte insanlara dokunacak projelerle birlikte çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları, ilçede bulunan kadın Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve teşkilatları bir araya getirdi. Beyoğlu ilçesinde faaliyette olan STK’ların yanı sıra mahalle kadın teşkilatları, sandık yönetimleri ve üyelerden oluşan yaklaşık 1200 kadın salonda bir araya geldi.

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkan Ayşe Yolcu’nun öncülüğünde gerçekleşen toplantıya Beyoğlu Belediye Başkanı Av. Haydar Ali Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özlem Erol ve STK Yöneticileri katıldı.

Başkan Yıldız, burada bir konuşma yaparak, Beyoğlu’nun kadın STK’larına katılımlarından dolayı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yolcu’ya da böyle başarılı bir buluşmayı organize ettiği için teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik amaçlı gerçekleşen toplantıya yoğun ilginin olması il kadın kolları yönetimini de memnun etti.

 

selyus