Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 12 Ocak 2023

AK Parti Küçükçekmece’den “Diyarbakır Kardeşliği” gecesi

İSTANBUL TAKİPTE HABER MERKEZİ

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Diyarbakır “Kardeşliği gecesinde Doğu ve Güneydoğulular buluştu.

İl yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra başta Diyarbakırlılar olmak üzere Doğu ve Güneydoğuluların yoğun katılım gösterdiği programda yapılan protokol konuşmalarının ardından sıragecesi ekibi sahne alarak misafirlere güzel bir gece yaşattı.

“BURADA HEP BİRLİKTE KARDEŞÇE YAŞIYORUZ”

Gecede ev sahibi olarak bir konuşma yapan AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Avukat Recep Şencan, “Küçükçekmece’de memleketimizin her köşesinden insanlar var. Burada hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz. Birileri aramızı bozmak için fitne sokmaya çalışsa da başarılı olamayacaklar ve biz kardeşliğimizi daha da ileri taşıyacağız. Biliyorsunuz geçmişte Kürtçe konuşmak ve şarkı söylemek yasaktı. Bizler iktidara geldikten sonra bu sorunları çözdük, şükürler olsun. Biz milletçe bir olursak ve bir arada olursak kalan sorunlarımızı da çözeriz. Programımıza katılımlarınızdan dolayı sizlere ve gecede emeği geçen İlçe Başkan Yardımcımız Birnur Yağız kardeşime ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. İstanbul Takipte Haber Merkezi

selyus