Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 25 Şubat 2023

AK Parti’li kadınlardan depremzedelere mutfak seti kampanyası

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları, depremzedeler için Türkiye genelinde başlattığı önemli bir kampanyaya öncülük ediyor.

AK Parti Kadın Kolları, Kahramanmaraş merkezli depremde evlerini kaybeden ve konteyner ev ve çadırlarda kalan depremzedeler için “Sıcak sofralar tekrar kurulsun” temalı mutfak seti kampanyası başlattı.

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Kesir, “Depremin yaralarını sarmak ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Asrın felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren sahada olan kadın kolları teşkilatlarımız, özellikle kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit ve temin için seferber oldu. Çadır kentlerin kurulması ve kısa zamanda konteyner kentlere geçilecek olması, ihtiyaçları farklı bir noktaya taşıdı. Saha çalışmalarımızda diğer ihtiyaçlarla birlikte mutfak malzemesi ihtiyacı olduğunu da tespit ettik. Bu kapsamda Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarımızı kapsayan “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” Mutfak Seti Kampanyasını başlattık” dedi.

KAMPANYADA İSTENİLENLERİN LİSTESİ

Tencere-tava

Çaydanlık

Tabak-kâse (en az 6 adet)

Bardak (su-çay-kupa, en az 6’şar adet)

Çatal-kaşık (en az 6’şar adet)

Saklama kabı

Ekmek bıçağı

Sofra bezi

selyus