Alıncalılar Başkan Türkmen’le buluştu
Kastamonu İli Ağlı İçesi Alınca Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, hemşerileriyle bir araya geldi. Daha henüz bir yıl önce kurulmasına rağmen yüzlerce insanı protokolle bir araya toplayan dernek yöneticilerinin hayata geçirmeyi planladığı önemli projelerini anlatma fırsatı buldu. Öte yandan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, fahri hemşerileri olduğu Ağlı İlçesinin öne çıkan mahallesi Alıncalıları yalnız bırakmadı. Programa ayrıca Ağlı Kaymakamı Abülkadir Çelik, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak katıldı. Aynı zamanda Alıncalı olan Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay bir konuşma yaptı.

Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay’ın öncülüğünde sabah kahvaltısına bir araya gelen Alıncalılara selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Adeta Anadolu’nun mozaiği olan Üsküdar’ımızda Kastamonulu dostlarımız da etkili bir nüfusa sahip. Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Biz de artık Kastamonu’nun fahri hemşerisiyiz.”
Benzer Videolar
-
Bakan Göktaş: “Türkiye’de nüfusun kendini yenileme eşiğinin altına inmesi yapısal bir mesele”
-
Arnavutköy’de Ramazan ayı öncesi camiler gül suyu ile temizleniyor
-
Üsküdar’da iş yeri müdürü tarafından darp edilen çocuk konuştu: “5 ay boyunca hem psikolojik hem fiziksel şiddet gördüm”
-
Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Ramazan ayının temasını duyurdu: “Ramazan, Cami ve Hayat”
-
Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi mahyalar İstanbul’u süslemeye başladı
-
Pendik Belediyesi Gazze’de 600 Kişilik Çadır Kent Kurdu
-
RTÜK Başkanı Mehmet Daniş: “Sorumlu habercilik, haberi ‘yumuşatmak’ değildir”
-
Bu dünyadan bir AKINCI geçti
-
Milli Savunma Bakanı Güler, Özdemir Bayraktar anısına hazırlanan belgeselin gösterimine katıldı
-
Ümraniye’de kadın muhtarlar ve kadın girişimciler platformu kuruldu
-
Kadıköy’de cami cemaati mağduriyeti: Namazı sokaklarda kılıyorlar
-
Vali Gül, “Artık, İstanbul’da saklanmak veya kaçak yaşamak mümkün değil”


