Ataşehir’de bir akaryakıt istasyonunda ‘yakıtı az verme’ iddiasıyla çıkan kavgada silahlar çekildi. İstasyon çalışanı, kendilerine saldırdıklarını iddia ettiği 2 müşteriyi silahla ateş ederek yaraladı. Konuşaraka anlaşabilecekleri kavganın büyüdüğü Ataşehir ilçesi Teksas’ı aratmadı.
Alınan bilgiye göre, Ataşehir’de bulunan ve D100 Karayolu Edirne istikametinde, ünlü bir AVM’nin yanında yer alan bir akaryakıt istasyonuna saat 23.00 sıralarında yakıt almak için gelen Mehmet Faruk Türkoğlu (56) ve Hasan Şayin (39), istasyon çalışanları arasında sözlü tartışma başladı. İddialara göre, müşterilerin akaryakıtın az verildiğini iddia etmesi nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın devamında istasyon çalışanlarından biri, üzerindeki silahı ateşledi ve 2 müşteriyi silahla vurarak yaraladı. Görgü şahitlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen asayiş ve olay yeri inceleme polis ekipleri, akaryakıt istasyonunda çalışma yaptı.
Yaralılar yakınlardaki özel bir hastaneye götürülürken, her ikisinin de durumunun ciddiyetini koruduğu ve 24 saat müşahede altında tutulacağı öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ataşehir ilçesi Teksas gibi!
Benzer Haberler
-
Kağıthane’de Ayazma Camii ve Külliyesi açılış için gün sayıyor
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan “Cake Not Hate” kampanyasıyla tanınan Joshua Harris’i kabul etti
-
İstanbul’da yolda yürüyen kadının ensesine vurup kaçtı
-
İstanbul’da evlere giren dev çekirgeler paniğe neden oldu
-
15 Temmuz kahramanlarından 10’uncu yıl mesajı: “Mevla o gece içimizden ölüm korkusunu almıştı”
-
Galata Kulesi’nde 15 Temmuz’a özel Mapping gösterisi
-
15 Temmuz darbe girişiminde yaralıları almayan hastanenin ruhsatı satışa çıkarıldı
-
Kemal Akar: ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun’
-
İstanbul protokolü Çetinkaya ve Özdemir çiftini mutlu gününde yalnız bırakmadı
-
AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Ayasofya Yürüyüşü’ne binler katıldı
-
Ayasofya Camii’nde 15 Temmuz şehitleri için 253 hafız tarafından hatim duası okundu
-
Trabzon Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu’ndan güçlü hamle: Genel Sekreter Yardımcılığına Serdar Kızıldağ getirildi


