Ana Sayfa YAŞAM 20 Temmuz 2017

Ataşehir’de Ağrılıların ayak sesleri

Ataşehir’de ağırlığı olan Ağrılılar, derneklerine sahip çıkarak güçlü bir şekilde STK faaliyete yapmaya başladı. 4 yıldır faaliyette olan ancak çok aktif olamayan Ataşehir Ağrılılar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, STK camiasında artık daha etkili olacak. Hiç zaman kaybetmeden kolları sıvayan yeni ekip geçtiğimiz günlerde genel kurul yaparak dernek yönetimini oluşturdu.

Yapılan toplantı sonucunda oybirliği ile Bekir Tanrıkulu derneğin başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Aydın Ulgay (Başkan Yardımcısı), Osman Bilgin, (Başkan Yardımcısı), Oktay Kekin (Başkan Yardımcısı), Alper Ateş (Başkan Yardımcısı), Fatih Evliyaoğlu (Sayman) Mehmet Öztürk (Genel Sekreter).

Yeni süreçle ilgili kısa bir konuşma yapan Ataşehir Ağrılılar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Tanrıkulu, “Bu dernek zaten 4 yıldan beri var. Biz genel kurula gittik ve ekibimle birlikte devir aldık. Amacımız Ataşehir’de hatta derneğimizin olmadığı bazı ilçelerdeki hemşerilerimizle bir araya gelip dertleriyle ilgilenmektir.” dedi.

selyus