Ana Sayfa YAŞAM 28 Ağustos 2017

Ataşehir’in AK Kadınları yetim ve öksüz çocukları sevindirdi

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın geleneksel olarak Kurban Bayramı öncesi düzenlemiş olduğu yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye ettiği program bu yılda devam etti.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül’ün başkanlığında, İlçe Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen, “Yüzlerde Tebessüm, Gözlerde Sevgi” programı ile ihtiyaç sahibi 70 çocukla bire bir sohbet edilerek, çocuklara bayramlıkları hediye edildi.

YURTDAGÜL, “EVLATLARIMIZA BAYRAMLIK HEDİYE EDEREK GÖZLERİNDEKİ SEVİNCE ORTAK OLDUK”

Program sonunda, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Dünya’nın en güzel varlıkları olan çocuklarımızın her türlü sıkıntısına çözüm olmayı kendimize amaç edindik. Bugün de ihtiyaç sahibi evlatlarımızla bir araya gelerek, keyiflerince kendi alışverişlerini yapmalarının heyecanını ve kendilerine bayramlıklarını hediye ederek, gözlerindeki sevince ortak olmanın huzurunu bir kere daha yaşadık. Bu kapsamda çocuklarımızın yüzlerine tebessüm, gözlerine sevgi bırakan hayırseverlerimize, maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

selyus