Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 13 Ağustos 2022

Başkan Döğücü, “Mübarek aylarda vatandaşlarımızla aşuremizi paylaştık’

Sancaktepe Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla ilçede belirlenen dört noktada vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Döğücü, “Mübarek aylarda bereketimizi paylaşalım diye aşure dağıtımı yapıyor, ilçemizin meydanlarında aşurelerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.”

dağıttı.Samandıra Saat Kulesi Meydanı, Yenidoğan Merkez Camii, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ile İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde dağıtılan aşureye vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Aşure ikramında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Malumunuz Muarrem ayı aşure ayı demektir. Biz de mübarek aylarda bereketimizi paylaşalım diye aşure dağıtımı yapıyor, ilçemizin meydanlarında aşurelerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Aşurelerimizi önce Yenidoğan’da dağıttık, şimdi Sarıgazi’de dağıtıyoruz buradan sonra da Samandıra Meydan’da dağıtacağız. Bu mübarek günlerin bereketini hep birlikte yaşamak adına vatandaşlarımızla aşuremizi paylaşıyoruz” dedi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Yoğun ilgi gören etkinlikte, aşurenin tadına bakmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kimi çocukları için kimi de eşi için dağıtılan aşureden alıp evine götürdü. Gün boyunca süren program kapsamında vatandaşlar aşureye doydu.

selyus