Ana Sayfa YAŞAM 21 Mart 2020

Başkan Göksu, “İBB’nin kandil simidi dağıtması tam anlamıyla bir aymazlıktır”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobil Büfe, Miraç Gecesi münasebeti ile Esenler Meydanı’nda simit dağıtmasına yoğun tepki geldi. En sert tepki de Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’dan geldi. İsim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Göksu, sırf bir kaç dakikalık kendi PR’ı için İstanbul’un meydanlarında bedava kandil simidi dağıtması tam anlamıyla bir aymazlıktır.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 83 milyon vatandaşlara seslenerek, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın uyarısına inat böyle bir aymazlık yapan İBB yetkililerini uyaracak kimse yok mu?

Özellikle belirli bir yaş üstende olan vatandaşların evde kalmaları gerekirken, simit kuyruğuna girmeleri koronavirüs önlemlerini alma işini de zora soktular.

BAŞKAN GÖKSU’DAN BİR KAÇ DAKİKALIK PR’A SERT TEPKİ GELDİ!

İBB’nin bu yanlış uygulamasına sosyal medya hesabından tepki veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Devletimiz ve milletimiz Koronavirüs musibeti ile topyekün mücadele ederken, İBB Başkanının insanların canını hiçe sayarak, sırf bir kaç dakikalık kendi PR’ı için İstanbul’un meydanlarında bedava kandil simidi dağıtması tam anlamıyla bir aymazlıktır.

selyus