Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 14 Nisan 2023

Başkan Ocaklı, Belediye çalışanları ile geleneksel iftar programında buluştu

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, bu yıl da tüm personel ile Şile Nikah Sarayı’nda hazırlanan iftar sofrasına oturdu. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Birim Müdürleri ve tüm personelin tam kadro hazır bulunduğu iftarda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından oruçlar açıldı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

İftar sonrasında yaptığı konuşmada büyük bir aile olduklarının altını çizen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile için üretmeye ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Ocaklı, “Biz büyük bir aileyiz. İlçemize birçok yeni proje kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Büyük bir aile olarak özveri ile çalıştığınız, ürettiğiniz için her birinize şükranlarımızı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Emeğiniz ödenmez. Bu güzel iftar yemeği vesilesiyle şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Ramazan ayımız bir kez daha mübarek olsun ” dedi.

EMEKLİ BELEDİYE ÇALIŞANLARI PLAKETLERİNİ BAŞKAN OCAKLI’NIN ELİNDEN ALDI

Şile Belediyesi’nin 4 yıl boyunca gerçekleştirdiği projeler ve yaptığı çalışmaların yer aldığı video gösterimi sonrası belediyeden emekli olan personellere plaketlerini takdim eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, belediye çalışanlarına ilçeye kattıkları hizmet için teşekkür etti. Emekli personeller ile sahnede pasta kesen Başkan Ocaklı’ya belediye personelleri adına çiçek sunuldu.

İftar programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül’de belediye personellerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

selyus