Başkan Türkmen, Ahmediye ve Mimar Sinan Mahalle sakinleri ile boğaz turunda

Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nin mahalle sakinlerine özel boğaz turlarının bugünkü konukları Ahmediye ve Mimar Sinan Mahalleleri oldu.

Üsküdar Belediyesi’nin servisleriyle iskeleye getirilen mahalle sakinleri Valide Sultan Gemisi’nde yerlerini aldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen vatandaşlarla selamlaştıktan sonra yaptığı konuşmada “Coşkulu bir tablo var, ayağınıza sağlık, çocuklarınızı alıp bu tura katılmanız bizi mutlu ediyor, 13 ayda 350 bin vatandaşımız turlarımıza katıldı, sırayla her mahallemizi almaya devam ediyoruz, hoşgeldiniz” dedi.

Valide Sultan Gemisi’nde geçen yıl eğitim sezonu boyunca her perşembe sabahı lise son sınıf öğrencileriyle yapılan kahvaltı eşliğindeki sanat derslerinin bu yıl da devam edeceği müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen daha sonra günün anısına toplu mahalle sakinleriyle toplu fotoğraf çektirdi.

Çay ve simit ikramı eşliğinde uzman rehber anlatımıyla devam eden boğaz turunun bitiminde vatandaşlar yine kendilerini bekleyen servislerle mahallelerine ulaştırıldı.

selyus