Ana Sayfa YAŞAM 8 Şubat 2017

Başkan Türkmen’den kan bağışında bulunan taksici esnafa teşekkür

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “İyilik Damarları Üsküdar’da Büyüyor!” sloganıyla Üsküdar Meydanı’nda kurulan çadıra gelerek kısa zamanda 170 ünite kan veren taksici esnafa teşekkür etti. 

AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları’nın Üsküdar Kızılay Şube Başkanlığı ile birlikte kan vermenin önemini arttırmak ve kan stoklarına katkı sağlamak adına “İyilik Damarları Üsküdar’da Büyüyor!” sloganıyla kan bağışı için başlattıkları kampanyaya taksici esnaftan büyük destek geldi. Akşam saatlerinde aralıklarla çadıra gelen taksiciler bir gecede 170 ünite kan verdi. Çadırda kan veren taksici esnafı ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Yahya Uğur ile AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse yalnız bırakmadı. 

Üsküdar Meydanı’nda kurulan Kan Bağışı çadırında kan vermeye gelen taksicileri ziyaret eden ve burada TRT Haber’e açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bizler Türk milleti olarak özellikle zor zamanda ve bu tür sıkıntılı süreçlerde çok iyi dayanışma gösterebiliyoruz. “Bir kan, üç can” temasıyla burada verilecek olan kanın üç insana can olduğunu bilerek bu kampanyaya destek veriyor esnaf dostlarımız. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  

selyus