Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 19 Aralık 2019

Beykozlu AK Kadınların yardımları damlaya damlaya göl oldu, İdlib’e yol oldu

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları teşkilatının başlattığı kampanyayla toplanan yardımlar Suriye’nin İdlib kentine gönderildi. Toplanan yardımla ilgili bir açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Biz de bir kampanya başlattık. Damlaya damlaya göl oldu. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, İdlib’deki ihtiyaç sahibi Suriyeliler için “Her evden 1 battaniye” sloganıyla kampanya başlattı.

Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen kampanyaya ilçe halkının da büyük destek vermesi sonucu, iki kamyon yiyecek, giyecek ve battaniye toplandı.

Yardımlar, İHH İnsani Yardım Vakfı aracığıyla bölgeye gönderildi. Beykoz İlçe Kadın Kolları tarafından daha önce de bölgeye bebek kıyafeti gönderilmişti.

“RAMAZAN DEMİRÖRS’ÜN GÖZYAŞLARI BİZİ ETKİLEDİ”

Yardımların gönderilmesi dolayısıyla düzenlenen programda, bir konuşma yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Öncelikle buradaki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların emeği çok büyük. Bundan bir ay önce bebek kıyafeti üzerine bir kampanya başlatmıştık. Daha sonra ise bölgedeki kamptan yeni dönen iş insanı Ramazan Demirörs’ün anlattıklarından çok etkiledik. Ramazan bey gözyaşları içerisinde bize oradaki durumu anlattı. Onun o anlatımı bizi çok etkiledi. En çok ihtiyaç olan şeyleri söyledi. Biz de bir kampanya başlattık. Damlaya damlaya göl oldu. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

selyus