Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 2 Ekim 2020

CHP ve PKK’nın arka bahçesi HDP, şehidimizin kemiklerini sızlattı!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısında Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nde bulunan bir parka, Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Dibek köyü kırsalında 19 Haziran 2017’de terör örgütü PK ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş’in adının verilmesi teklif edildi. Önerge, CHP ve HDP’li üyelerin verdiği ret oyu sonucu oyçokluğu ile kabul edilmedi.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Mustafa Gültak başkanlığında toplandı. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, birleşim tutanağı okunduktan sonra Meclis’e verilen önergeler gündeme alındı.

Meclis üyesi Tufan Nenni’nin verdiği ve Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nde bulunan bir parka; Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Dibek Köyü kırsalında 19 Haziran 2017 yılında çıkan çatışmada şehit düşen Ramazan Bahşiş’in adının verilmesiyle ilgili önerge, komisyonlara havale edilmeyip direkt oylamaya sunuldu. Şehidin isminin parka verilmesi, CHP ve HDP’li üyelerinin verdiği ret oyu sonucu oyçokluğuyla kabul edilmedi.

Hain terör örgütü PKK’nın şehit ettiği vatan evladının ismini parka verilmesini reddederek PKK’dan yana taraf alan CHP ve HDP, bir kez daha zihniyeti ortaya koymuş oldu!

selyus