Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 30 Haziran 2019

CHP’li belediyelerden onursuz paylaşım!

İstanbul LGBT + Onur Haftası yürüyüşü kapsamında pek çok CHP’li belediye ve CHP’liler, sözde Onur Haftası’nı kutlayan paylaşımlar yaptı. CHP zihniyetinin onur haftası bahanesiyle lezbiyen, gey, biseksüel ve transgenderleri (LGBT) normal insanlara kabullendirme çabası içinde!! LGBT’nin açılımına da baktığımız da hastalıklı bir toplum oldukları apaçık ortada! CHP’nin ısrarla bunların yanında olması ve tedavisi mümkün görünmeyen bu hastalıklı insanları sağlıklı insanlara dayatmasının arkasında yatan ana zihniyet aynı meşrepten olmaları mı yatıyor?

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere CHP’li belediyeler resmi sosyal medya hesaplarından ibnelerin haftasını utanmadan paylaştıkları görülmektedir.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak hastalıklı topluluk LGBT’liler ile aynı zihniyette olan CHP’li belediyeleri şiddetle kınıyor ve reddediyoruz!

Bu arada AK Parti’li muhalif il ve ilçeler ne iş yapar, lezbiyen, gey, biseksüel ve transgenderler sevicilerin paylaşımlarına karşı bir hashtag niye başlatmıyorlar?

Bu paylaşımların içinde Türk milletini en çok üzen ve yaralayan Çanakkale Belediyesi’nin yaptığı paylaşım oldu. Çanakkale Savaşı’nda 250 bin insanımızın şehit olduğunu bu LGBT sevicilerine hatırlatmak lazım!

selyus