Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 31 Temmuz 2020

Döğücü, kendi elleriyle vatandaşlara pilav üstü kavurma ikram etti

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kurban Kesim Alanı’nda vatandaşlara pilav üstü kavurma ikramında bulundu. Döğücü, daha sonra alanı gezerek vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik etti. 

Kurban Bayramı’nın birinci gününde Sancaktepe Belediyesi Kurban Kesim Alanında koronavirüs tedbirleri kapsamında kesim işlemleri gerçekleştirildi. Kesim alanına gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, vatandaşlara pilav üstü kavurma ikramında bulundu. Başkan Döğücü, “Bütün İslam aleminin, milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim nice sağlıklı, sıhhatli bayramlara, mesafesiz, gönül gönüle, el öpebileceğimiz bayramlara bizleri kavuştursun. Bugün kurban kesim alanındayız. Sancaktepe’ye kurban kesimi ve satışıyla ilgili hizmet veriyoruz. Kurbanlarımız bir taraftan tekbirlerle kesiliyor hızlı bir şekilde. Bir taraftan da belediyemiz olarak kesmiş olduğumuz kurbanları kavurma yaptık ve halkımıza dağıtıyoruz” dedi.

“MESAFELİ BİR BAYRAM YAŞIYORUZ”

Belediye Başkanı Döğücü, “Birlikte güzel bir bayram yaşıyoruz. Hijyen kurallarına uygun, fazla kalabalık olmadan, mesafeli ve maskelerimizle bayram yaşıyoruz. Rabbim daha iyilerine kavuştursun. Burada günlerdir hummalı bir çalışma vardı. Anadolu’dan hayvanlarını getirdiler, yerleştiler. Güzel satış oldu. Bugün de kurbanlarını kesen vatandaşlarımızı etlerini parçaladı, alıp evlerinde götürüyorlar. Ben tekrar Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla, sıhhatle tamamlamayı nasip etsin” diye konuştu.

“KESİM ALANI ÇOK GÜZEL OLMUŞ”

Kurban kesimi için alana gelen vatandaşlardan Samet Kılıç, “Ülkemizin bayramını kutluyorum. Koronavirüssüz bir yıl diliyorum. Rabbim kabul etsin, biz de kurbanımızı kesmeye geldik. Belediyenin kesim alanı da çok güzel olmuş. Bundan sonraki bayramlarda da kurbanlarımızı kesmeye devam edeceğiz” dedi.

selyus