Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YAŞAM 3 Ağustos 2019

EnerjiSa hakkında yine bir şikayet!

EnerjiSA hakkında bitmek tükenmek bilmeyen şikayetler devam ediyor. Devlet elektriği özele verdiği günden bu yana milletin ödediği meblağ ikiye katlamasına rağmen, hala bu milleti bunların kucağına atmalarına anlam veremiyoruz! Memnuniyetsizlik sadece elektrik faturalarında olsa iyi bazı taleplerde de işler yokuşa sürülüyor.

Sultanbeyli Adurrahman Gazi Mahallesi’nde bulunan EnerjiSa şubesine giden duyarlı bir vatandaşı, merdiven aydınlatması ve asansör aboneliği talebinde bulundu. Bulunmasına bulundu da istenilen evraklar ve davranış şekliyle talepte bulunduğuna pişman oldu.

VATANDAŞTAN İSTENENLER

Kırtasiyeden karar defteri

Karar defterini noterden onaylat

Bir dilekçe örneği, bu örneği karar defterine işle

Dört üye bir başkan üye dilekçe örneğindeki kararı onayla

Daha sonra başkan evraklarla gelsin merdiven aydınlatması ve asansör aboneliğini yapacağız. Ayrıca ücreti geldiğin zaman belli olacak.

Ne demek ücreti geldiğin zaman belli olacak? Böyle bir saçma cevap olabilir mi!

Ya vatandaş söyleyeceğin fiyatı ödeme durumu yoksa, ne olacak, hazırlanan bunca evrak çöpe mi gidecek?

Altı üstü bir merdiven aydınlatması için bu Çin eziyeti niye! Devlet yetkilileri ve ilgili bakanlık bu saçma taleplere müdahale etmek için neyi bekliyor?

HÜKÜMET BUNLARIN YÜZÜNDEN OY KAYBEDİYOR!

Bu gelişmelere isyan eden Sultanbeylili bir vatandaş şunları söyledi: “Arkadaşlar AK Parti neden oy kaybettiğini ben şimdi daha iyi anladım. EnerjiSA Samandıra Şubesinde bulunan görevli de bu hükümetin aleyhine çalışıyor. Nerden anladın derseniz? Bir şey soruyorsun, ‘kanunlar böyle, yapanlar böyle istiyor, istediğin yere şikayet edebilirsin. Bize böyle yapın diyorlar” diye cevap veriyor. Ben inanıyorum ki devletin bütün kurumları aynı. Bu olumsuzluklar hükümete oy kaybettiriyor, ilgililere duyurulur” dedi.

İlginizi çekebilir

Ahilik, Ümraniye’de kutlandı

Ahilik, Ümraniye’de kutlandı

selyus